Mirko Cro Cop Filipović prekida svoju šutnju u vezi nedavnih navoda

2d - Sport

(ESPN) - Tijekom konferencije za novinare Mirko Filipović se nije mogao suzdržati u iznošenju svog osobnog mišljenja. Ukoliko ste u zadnje vrijeme obratili pozornost na vijesti, onda ste čuli da se Mirko Cro Cop našao u središtu velike istrage o metodama treninga UFC boraca.

Ovaj 43-godišnjak, koji je ispunio brojne naslovne stupce ove godine, tvrdi da nije imao nikakve loše namjere niti je htio "varati" te navodi da svi u UFC-u koriste ovaj određeni dodatak prehrani.

Istražitelji su početkom ove godine započeli istragu o režimu prehrane i dodacima koje profesionalni borci koriste kako bi svoj fokus i fizičku kondiciju održali na vrhuncu.

Nedugo nakon njegove izjave uspjeli smo dogovoriti osobni intervju kako bismo saznali više o njegovom odgovoru na navode.

Koliko god šokantna bila ova priča, ovo nije sve..

Mirko Cro Cop je u dobrom fizičkom i mentalnom stanju. Iako su mnogi mislili da je postizao svoje visoke rezultate isključivo pomoću tradicionalnih metoda treninga i dodataka, očito je da tu ima nešto više. I sam je priznao uzimanje posebne nadopune koja mu pomaže održati "elitnu performansu" tijekom cijele godine.

"Prije nego što me osudite, naglašavam da je ovo 100% prirodno", obranio se Mirko Cro Cop.

Kada smo ga upitali je li mislio da je uzimanje dodataka varanje koje mu daje nepravednu prednost u odnosu na ostale borce, Mirko Cro Cop se nasmijao.

"Prije svega, svi to koriste, mislim na sve, ne samo u ovom sportu, već u svim mogućim većim sportovima. Uopće se ne radi o varanju jer nije ilegalno i ne sadrži kemiju. Ovo je prava stvar. Krajnji učinak za poboljšanje performansi. ", rekao je Mirko Cro Cop smiješeći se. "Bez obzira jeste li profesionalni sportaš ili ne, bilo koji muškarac bilo koje dobi može apsolutno imati koristi od svakodnevne konzumacije."

"Osjećam se sjajno. U najboljoj sam formi života, a moj um je jasniji nego ikad. Nikada nisam razmišljao brže, a moje vrijeme reakcije su brzine svjetlosti. Osjećam se kao supermen!" - rekao je smijući se. "Dame su posebne obožavateljice ovog dodataka iz ne samo jednog razloga." rekao je uz smiješak Mirko Filipović.

Popularni dodatak osmišljen je za sagorjevanje masnoća, jačanje mišića i podizanje energije Trilixton Muscle.OVo je uobičajeni proizvod kojeg su uzimali mnogi borci i profesionalni sportaši, ali se razmatra njegova zabrana u svim sportovima zbog 2 velika razloga:

1. Klinički je dokazano da muškarci svih dobnih skupina postaju u prosjeku 163% jači i trostruko izdržljiviji što ih čini nepravednima prema onima koji ga ne koriste.

2. Ovaj se dodatak ne mora koristiti paralelno s teretanom. Korisnici potvrđuju ogroman rast mišića i gubitak masnoće bez podizanja ijednog utega. Mnoga atletska povjerenstava diljem svijeta smatraju da je ovaj prirodni trik "prevara" jer zahtijeva jako malo napora od strane korisnika.

Mirko Cro Cop je rekao da "Hollywoodska elita" koristi Trilixton Muscle za gubitak viška masnog tkiva uz istovremeni rast mišića. Uopće nije čudno da ga glumci koriste kako bi se u kratkom roku tjelesno pripremili za svoje nadolazeće uloge.

Ovo sve je zasigurno privuklo vašu pažnju, no ukoliko ste osobno još uvijek skeptični niste jedini. Kada smo prvi put čuli za ovaj kombo sagorjevanja masti/izgradnje mišića, naša sumnjičavost je odmah proradila. Međutim, kada smo istražili više o povijesti proizvoda, pronašli smo još priča o uspjehu u svim sportovima i Hollywoodu uz pomoć ovog zanimljivog komba.

Prema našem mišljenju, glavni razlog neuspjeha pojedinaca jest nametanje nerealnih ograničenja načinu života. Mnogi dijetetičari preporučuju konzumaciju velike količine proteina dok drugi naglašavaju ugljikohidrate. U svakom slučaju, morali biste drastično promijeniti vrstu hrane i vrijeme konzumacije. U ovom mjesečnom izdanju, naš sponzori su nam dali mjesečnu dozu Trilixton Muscle tako da smo u mogućnosti dobiti dublji uvid u ovaj novi i obećavajući trend izgradnje mišića.

TESTIRANJE METODE

Za ESPN test, besplatne boce Trilixton Muscle su nam isporučene za samo nekoliko dana, a platiti smo morali isključivo dostavu. Otkrili smo da je Trilixton Muscle jedan od najobogaćenijih i najčišćih proizvoda na tržištu. Bio sam jako uzbuđen što ću ga isprobati ... I evo mojih rezultata ...

Moji rezultati - Izgubio sam 9 kilograma trbušnih masnoća uz istovremenu izgradnju 7 kg čistih mišića u samo mjesec dana korištenja oba proizvoda

  1. Uzimao sam 1 Trilixton Muscle pilulu jutri
  2. I 1 Trilixton Muscle navečer

PRVI TJEDAN

Tjedan dana nakon početka uzimanja bio sam iznenađen dramatičnim rezultatima. Moja energetska razina se povećala bez povećanja gladi. Pozitivna nuspojava Trilixton Muscle je njegova moć smanjenja apetita.

Najbolje od svega je što nisam promijenio ništa u svojoj dnevnoj rutini. Sedmi dan sam stao na vagu i nisam mogao vjerovati vlastitim očima. Izgubio sam 2 kilograma. No, još uvijek nisam bio uvjeren budući da kažu da se gubi puno vode na početku bilo koje dijete. Odlučio sam pričekati i vidjeti rezultate u nadolazećim tjednima.

DRUGI TJEDAN

Nakon 2 tjedna korištenja oba dodatka imao sam više energije i fokusa nego ikad. Detoksificirajuća svojstva Trilixton Muscle dopuštala su mi kvalitetan san svaku noć - maksimizirajući vrijeme oporavka i rast mišića. Također sam uspio izgubiti još 2 kg masti i počeo se vidjeti obris mog six packa, nečeg što moja djevojka izuzetno voli. Nakon samo 14 dana bio sam uvjeren da su ovi proizvodi prava stvar.

TREĆI TJEDAN

Nakon 3 tjedna, sve moje sumnje su apsolutno nestale! Veličina mojih hlača smanjila se s 40 na 36 nakon gubitka dodatnih 2,5 kg. I dalje sam pun energije. Vrlo česta nuspojava dijeta je gubitak enerije oko trećeg tjedna. No s Trilixton Musclemoja razina energije ne opada, već se održava konstantnom tijekom dana.

ČETVRTI TJEDAN

Nakon četvrtog tjedna su moji konačni rezultati bili šokantni. Izgubio sam nevjerojatnih 9 kilograma od početka Trilixton Muscle dijete! Zapravo, svatko kod nas na ESPN-u žali što se nije prijavo da bude pokusni kunić. Koristeći Trilixton Muscle u 4. tjednu, izgubio sam dodatnih 1 kg.

Zaključak: Kao i mi ovdje u "ESPN-u", možda ćete biti pomalo skeptični u vezi djelotvornosti ove prehrane, ali jedini način da se uvjerite je isprobavanje na vlastitoj koži; rezultati su stvarni. Nakon provođenja vlastitog eksperimenta, sretni smo što čujemo mnogo pozitivnih iskustava drugih ljudi koji su ostvarili uspjeh kao nikada do sada. Nemate što izgubiti. Da biste naručili bocu, kliknite na dostupne poveznice i znajte da dobivate kvalitetan i djelotvoran proizvod; bez obaveze!

-Renato Perić

Dodatak: DOSTUPNI BESPLATNI TESTOVI BEZ RIZIKA OGRANIČENI: Besplatni testovi bez rizika još uvijek dostupni!

Dobijte besplatnu bocu Trilixton Muscle

Iskoristite našu ekskluzivnu poveznicu!

Ova posebna ponuda završava: