Evi Hanssen breekt haar stilte omliggende recente beschuldigingen

Als je de laatste tijd aandacht hebt besteed aan het nieuws, ben je je er waarschijnlijk van bewust dat Evi Hanssen wordt geconfronteerd met kritiek van de huidverzorgingsindustrie en plastisch chirurgen.


De reden voor de harde kritiek? Slechts vier maanden geleden kondigde Evi haar nieuwe huidverzorgingslijn aan en het werd een favoriet van haar fan en het publiek. Met eerste wetenschappelijke tests die bewijzen dat het 10 keer sterker is dan botox.


Vanwege de sterkte van de producten en de goedkope prijs, snijdt het al in de winsten van de huidverzorgingsindustrie en zijn plastisch chirurgen ook niet gelukkig.


Op 39-jarige leeftijd ziet Evi er beter uit dan ooit. Ze zegt dat ze het alle natuurlijke ingrediënten in haar huidverzorgingscrème te danken heeft.


"Ik wilde teruggeven aan de wereld, ik weet hoeveel vrouwen worstelen met rimpels en fijne lijntjes. We weten allemaal dat oud worden vreselijk kan zijn. Botox is duur en de andere crèmes die daar worden verkocht door groot cosmetisch bedrijf geven je niet de resultaten die u wenst. Ik wil dit krachtige product aan iedereen aanbieden voor zo goedkoop mogelijk. " zei Evi.

Hieronder vindt u het bewijs van ongelooflijke resultaten in de strijd tegen veroudering in slechts 14 dagen!


Karin, een gewone moeder van drie is het perfecte voorbeeld van een slimme consument. Ze heeft een manier gevonden om duizenden euro's te besparen en de gezondheidsrisico's te omzeilen. Ze laat "De klok van het leven" achteruit lopen door haar €6,- anti rimpel oplossing.


Zoals de meeste Belgen heeft Karin een gemiddeld salaris en heeft ze geen geld over om elk door beroemdheden aangeprezen Anti-Rimpel wonder middel uit te proberen, om het nog maar niet over medische procedures zoals botox te hebben. Op een bepaald punt heeft ze er wel aan gedacht om een lening te nemen voor een botox kuur en ze heeft zelfs overwogen een facelift te laten doen. Maar na het lezen van alle horror verhalen op het internet werd ze bang dat het mis zou gaan. Karin was vastberaden om een veilige en betaalbare oplossing te vinden die haar het gewenste resultaat zou geven en waarvoor ze zich niet in de schulden hoefde te stoppen.


Nadat ze Dr. Oz cel heractiverings technieken uit hoorde leggen in zijn show ontdekte ze op het internet twee crème's van een vertrouwde crème producent genaamd Dermangen iQ en Expert Lift iQ. Dermangen iQ bevat de collagen vernieuw techniek waarmee oude cellen in een bijzonder snel tempo vervangen worden door gladde jonge cellen terwijl Expert Lift iQ de huid extreem bevochtigd en verzacht. Dr Oz gaf aan dat het tegelijktijdig gebruiken van twee producten met deze eigenschappen het geheim van anti veroudering laten vrijkomen. Karin's resultaten zijn vergelijkbaar met de resultaten die je in Medi Spas en Botox klinieken behaald voor €3000,- of meer. Het enigste dat ze gebruikt heeft om deze resultaten te behalen was een proefpakket van Dermangen iQ en een proefverpakking van Expert Lift iQ!

Toen we het schokkende succes verhaal van Karin op het internet tegen kwamen dachten we direct dat het een geweldig verhaal zou zijn om met onze lezers te delen die ook "de klok van het leven" terug willen draaien. Deze ontdekking heeft niet alleen haar rimpels doen verdwijnen, het zorgde ook direct voor een strakker gezicht en een prachtige nek lijn. Het heeft haar leven veranderd en we hopen dat het dit ook voor jou gaat doen.


De Oplossing:

arin ontdekte dat het geheim van A+ Creme de cel vernieuwing techniek is, een geavanceerd process dat je huid veranderd op Cel niveau. Cel vernieuwing techniek laat Dermangen iQ lagen met dode huidcellen verwijderen waardoor alleen lagen met zachte en nieuwe huid overblijven. Toen zo op het internet onderzoek aan het doen was kwam ze er achter dat vele BNers en internationale sterren deze techniek al jaren gebruiken om er jong uit te blijven zien. Een vooraanstaande celebirty huid doctor gaf ook vrij dat Dermangen iQ het geheim was van diverse beroemdheden. Hij adviseert het product nog steeds actief aan zijn klanten omdat het krachtige antioxidanten en vitamines bevat.

"Door weken van online research wist ik zeker dat de combinatie van Dermangen iQ en Expert Lift iQ geweldige resultaten zou geven. Het feit dat ik het ook nog als proefpakket kon bestellen was voor mij de kers op de taart. Ik had nooit gedacht dat een goedkoop proefpakket betere resultaten zou kunnen leveren dan al die dure anti rimpel oplossingen." - Karin


Karin's verhaal & 14 dagen Cel Verniewings resultaten:
Hoe ben ik begonnen?

"In de weken dat ik research deed naar cel vernieuwing technieken kwam ik er achter dat de meeste succes verhalen kwamen van mensen die een combinatie van producten gebruikten welke dezelfde ingrediënten bevatte als Dermangen iQ en Expert Lift iQ. Dermangen iQ bevat extreem veel zeer krachtige anti oxidanten en niet alleen de cel vernieuwing techniek maar ook het populaire Argan Olie en Tropical DMAE. Beide bedrijven boden een goedkoop proefpakket aan, daardoor werd het bestellen en testen wel erg makkelijk werdt gemaakt. Op het internet las ik dat het beste resultaat behaald werdt door Dermangen iQ s'ochtends direct naar het wakker worden aan te brengen en Expert Lift iQ s'avonds net voordat ik naar bed ging." – Karin


Op de eerste dag dat ik Dermangen iQ en Expert Lift iQ gebruikte was ik verbaasd over hoe mijn huid aanvoelde.

Het voelde alsof elke porie in mijn gezicht strak was getrokken met een grote stofzuiger. Ik weet niet hoe ik het anders zou moeten omschrijven. Ik voelde een diepe, warme en tintelende sensatie op mijn wangen, rond mijn ogen en op mijn voorhoofd. Ik keek in de spiegel en zag een soort rozige gloed over mijn gezicht. Dit was het gevolg van verzorgend bloed dat naar de oppervlakte van mijn huid kroop. En deze geweldige "sensatie" duurde minimaal drie uur.

Ik bracht Dermangen iQ direct bij het opstaan aan en Expert Lift iQ 's avonds voordat ik naar bed ging.


Dag 1

Na 5 dagen Dermangen iQ en Expert Lift iQ gebruikt te hebben stond ik versteld van de resultaten.

De lijnen, poriën en rimpels in mijn gezicht waren veel minder zichtbaar!

Ik was verbluft over dit resultaat. Ik voelde me echt 20 jaar jonger. Het leek alsof ik mijn rimpels voor mijn ogen zag verdwijnen.


Dag 5

Na 14 dagen waren niet alleen mijn twijfels en scepsis verdwenen, mijn rimpels ook!

De lijnen op mijn voorhoofd, het losse vel in mijn nek.. en zelfs de verkleuringen in mijn gezicht.. waren veel minder zichtbaar en soms zelfs helemaal verdwenen. Ik heb nog nooit iets gebruikt dat mijn huid zoveel strakker maakte.

Nadat ik Dermangen iQ en Expert Lift iQ gedurende een aantal weken had gebruikt, bleef mijn huid niet alleen strak, de resultaten werden zelfs nog beter. Ik zie er weer uit als 20 jaar geleden!

Mijn vrienden en familie vragen me nu regelmatig of ik een facelift heb gehad of Botox heb gebruikt!


Dag 14


Conclussie


Je zult net als ik in het begin twijfels hebben over het effect van deze producten. Toch raad ik je aan het zelf te testen en te ervaren (zeker als je nog gebruik kunt maken van de kortings actie!). De resultaten zijn echt geweldig als je je het voorschrift houdt (Stap1 s'ochtends en Stap2 s'avonds). Heb je het al getest? Deel dan je ervaringen door hieronder een reactie achter te laten.


Draai de klok terug en transformeer je uiterlijk!


Bestel een proefpakket Dermangen iQ en je weet dat je kwaliteitsproducten krijgt dat werkt, geen addertjes onder het gras. Tip; voor het BESTE resultaat gebruikt je beide producten 1 keer per dag (1x STAP1 direct na het opstaan en 1x STAP2 voor het slapen gaan). Tegen slechts 4euro verzendkosten zet je dé stap naar een strakke gladde huid! Wacht niet te lang! De gratis proefpakketten zijn slechts tijdelijk en in beperkte aantallen leverbaar!

offer

Nota : Om rimpels te verwijderen gebruikte Karin een combinatie van Dermangen iQ en Expert Lift iQ en wij raden u aan hetzelfde te doen voor de best mogelijke resultaten.


(Na zal deze geweldige aanbieding niet langer beschikbaar zijn**)


Let Op: : Nog 6 gratis proefpakketten beschikbaa. Gelding t/m:

Compleet risicoloos door de 60 dagen Niet goed Geld terug Garantie!Gelding t/m:

Compleet risicoloos door de 60 dagen Niet goed Geld terug Garantie!


Gelding t/m: