Reportage: Så får du bort 19 kilo bukfett på bara 4 veckor med dessa 2 diet-trick som frekvent används av flertalet kändisar. Nytt i Sverige!
Charlotte Perrelli har i vår intervju avslöjat hennes "hemliga" knep hur hon gick ner 5kg i veckan. Slipp alla kost och träningscheman.


När vi frågar Charlotte om hennes otroliga viktminskning berättar hon något chockerande. Vi på redaktionen och många andra har alltid trott att hennes resultat kommit från viktväktarna men Charlotte berättar att det är tack vare en underlig och exotisk frukt. På hennes blog har hon skrivit: "Jag kan inte tro mina egna ögon hur lätt det faktiskt var. Jag ändrade inte min kost eller dagliga rutin. Fettet smälte bort som om det vore smör. Jag älskar det här! Äntligen en diet som faktiskt fungerar."


Charlotte Perrelli, 41, kickstartar hösten med träning och hälsosam kost. I sin blogg berättar hon att väckarklockan blev när en vän skickade en bild av en löpsedel där en kändistidning frågade sig om Charlotte var gravid."Jag förlorade min vikt väldigt snabbt men mest viktigt, den har inte kommit tillbaka. Jag rekommenderar GCB1000 till mina tjejer eftersom jag inte kan se dem svälta sig till döds längre."


Charlotte är långt ifrån den enda kändisen som hoppat på denna mirakelkur. Jennifer Lawrence, Jennifer Lopez, Christina Aguilera har alla rapporterat att de tappat stora mängder fett med dessa 2 dietprodukter. Det är kliniskt bevisat att kombinationen av dessa 2 produkter praktiskt taget smälter bort 5kg var 7e dag och dessutom rensar bort alla slaggprodukter i din kropp. Det bästa av allt är att det inte kostar skjortan! Vi precis som du säkert är var väldigt skeptiska, detta låter för bra för att vara sant.GCB1000 är miraklet fett buster eftersom det fungerar ! - Melissa McCarthy


Du kanske har hört talas om den enormt populära produkten GCB1000 i nyheterna. Det är en ekologisk odlad pumpa-liknande frukt hemhörande i Indonesien - som är vetenskapligt bevisat att minska aptit och öka fettförbränning. I studier från den kända hälsoforskningsinstitution Queens University i Kanada: "gröna kaffebönor" är bevisat att öka din ämnesomsättning och därmed fettförbrännings-kapacitet med omkring 200% när det intas regelbundet. Som sagt, problemet är att mycket få "gröna kaffebönor" produkter där ute är rena. De flesta fluktuerar mellan en renhetsnivå på 60-70% - GCB1000' är i det närmaste helt ren enligt de tester som gjorts. GCB1000 hävdade att de levererade omkring 95% renhetsnivå av gröna kaffebönor extrakt, detta är givetvis mycket högre än konkurrenternas - vi var förbryllade.

 
Efter ytterligare forskning fann vi att de flesta av de framgångar som florerar talar om att kombinera GCB1000 med en rengöringsprodukt som heter EGC för att uppnå maximal viktminskning. Den här kombinationen har inte bara har potential att avsevärt trimma ditt midjemått, det verkar också naturligt för att stödja matsmältning och reglera blodsocker. Tanken bakom att kombinera produkterna är att medan EGC uppmuntrar viktminskning och ökar energi, så hjälper GCB1000 att befria kroppen från gifter vilket gör kroppen bättre på att arbeta effektivt och bränna kalorier .
Emma berättar: "Jag har faktiskt alltid haft problem med vikten. Oavsett om det rörde sig om att räkna kalorier, följa de senaste trenderna, ha en personlig tränare eller till och med börja på bikramyoga – så fungerade ingenting. Ibland tappade jag några få kilo som jag sedan gick upp igen – och mer därtill – inom några veckor. Dessa strikta dieter ledde bara till att jag fick mindre energi, kände mig orkeslös, var på dåligt humör och tillslut tappade gnistan totalt. Till och med mitt sexliv var obefintligt."Kära Mary, tack för att du har inspirerat mig till att äntligen bli av med dessa kilon. Tre veckor har passerat och jag har förlorat 12 kilo. Min vikt är nu 62 kg, och som du lovade, så är den inte längre fluktuerande. Bästa hälsningar, Katarina.


 

Med så många kändisar som upplever framgång med GCB1000 och EGC ville vi kontrollera att det fungerade som andra sagt. Efter en snabb undersökning valde vi vår chefredaktör Charlotte Carlsson. Hennes mål var att så snabbt som möjligt tappa vikt och komma i form för ett bröllop 7 veckor fram tiden. Nedan kan du läsa hennes erfarenheten av denna metod:


Charlottes GCB1000 och EGC upplevelse


För att prova GCB1000 och dieten, beställde jag de två produkterna på nätet. Även om det finns många Cambogia produkter tillgängliga, valde jag GCB1000 på grund av att den är kliniskt testad och godkänd på GNP Labs i Austin, Texas - en organisation känd för sina strikta riktlinjer för viktkontroll-produkter.

Den första gratis-flaskan EGC levererades några dagar efter beställning och leverans var endast 39 Kr. vilket var en trevlig bonus. Enligt mina efterforskningar är EGC en av de mest koncentrerade och renaste produkterna på marknaden.


Här är det som GCB1000 påstod på sin hemsida:

 

  • 4 gånger mer viktminskning än vanliga ineffektiva dieter och träning
  • ökar energi
  • Stoppar tröstätande och förbättrar humöret
  • Blockerar kolhydrater från att omvandlas till fett

Här är det som EGC påstod på sin hemsida:


  • Hjälper till att eliminera dåliga toxiner som har byggts upp under åren
  • Tar bort ”slam” från tjocktarmens väggar
  • Hjälper till att få bort gaser och uppsvälldhet
  • Hjälper till att reglera metabolismen

En trevlig liten bonus var att GCB1000 och EGC backas upp av en 100% Nöjdhetsgaranti."EGC erbjuder en av de minst kostsamma växtbaserade kosttillskott på marknaden. Ingrediensen från skalet av frukten kan påskynda din viktminsknings ansträngningar avsevärt. Den naturliga extrakt kallas hydroxicitronsyra (HCA), och forskare hävdar att HCA kan dubbla eller trippla din viktminskning." - Dr. Oz


Charlottes 7 veckors viktminskning resultat:


Före och efter bild av Charlotte Carlsson. Bilden till höger togs efter bara 7 veckor med GCB1000 och EGC


"Hur gjorde jag det?"


Vi sätter EGC och GCB1000 kombinationen på prov.


Både GCB1000 och EGC kom inom 4 dagar efter att jag gjort min beställning på nätet.


  1. Ta en GCB1000 piller per dag (på morgonen)
  2. Ta en EGC piller per dag (på kvällen).

Vecka ett:

Efter en vecka av dieten där jag använde båda produkterna, var jag förvånad över de dramatiska resultaten. Min energinivå hade ökat och jag var inte ens hungrig, en uppenbar effekt av gröna kaffebönor vilken hämmar aptiten.

Jag kände mig ärligt talat fantastisk.

Och jag ändrade inte ens något i min dagliga rutin. På dag 7 klev jag upp på vågen och kunde inte tro mina ögon. Jag hade gått ner 4 kg. Men jag var inte övertygad eftersom de säger att du blir av med mycket vätska i kroppen i början av alla dieter. Jag ville vänta och se resultaten under de kommande veckorna. Men det såg helt klart ljust ut! Nu vägde jag under 65 kg för första gången på år och dar!


vecka två:

Efter två veckors användande av båda tillskotten påbörjade jag min vecka med än mer energi och sov faktiskt bättre än tidigare. Jag vaknade inte längre upp under natten och låg inte och vred mig, eftersom min kropp faktiskt kunde slappna av (detta är ett resultat av att bli av med toxinerna tror jag). Dessutom lyckades jag gå ner 3 kg till, vilket gav ett totalt resultat på otroliga 7 kg viktminskning på bara 2 veckor.

Jag måste erkänna att jag börjar tro att den här dieten är mer än bara en gimmick.


Vecka tre:

Efter 3 veckor hade alla mina tvivel och min skepsis helt försvunnit! Jag har minskat två klädstorlekar efter att ha gått ner ytterligare 3 kg. Och jag har fortfarande tonvis med energi. Rätt ofta, omkring tredje veckan i andra mindre ineffektiva dieter, brukar du tappa orken. Men med gröna kaffebönor och GCB1000-dieten har min energinivå inte gått ner utan den håller sig stadig under hela dagen. Jag behöver inte längre den där tuppluren runt 3 på eftermiddagen! Och jag märker också att min mage smälter maten så mycket bättre. Ingen uppsvälldhet eller pinsam gasbildning efter att jag har ätit!


Vecka fyra:

Efter den fjärde veckan var mina resultat chockerande! Jag hade gått ner över 12 kilo sedan jag började med gröna kaffebönor och GCB1000-dieten! Alla på redaktionen sliter sitt hår för att de inte frivilligt anmält sig för att vara försökskaniner. Genom att använda EGC och GCB1000 under ett par veckor till gick jag ner 2 kg till. Men för att vara ärlig så hade jag inte mycket mer jag kunde gå ner. Och jag tänker definitivt fortsätta att ta EGC efteråt eftersom det innehåller så många antioxidanter och vitaminer som får min hud att se otrolig ut.


Jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet. Jag gick ner 12 kilo på 4 veckor, utan speciell diet och utan intensiv träning!Kommer detta att fungera för dig?


Sammanfattningsvis, om du är lite tveksamma till effekterna av denna diet, måste du prova själv; från vår egen test resultaten är riktiga. Vi på Shape Magazine hade våra tvivel från början, men vi har snabbt bytt skepsis mot extas. Efter att ha genomfört vår egen studie, är vi glada att se att folk verkligen hittat framgång med dieten.


Kom ihåg att du måste använda både GCB1000 och EGC i kombination för bästa resultat.

offer

(Gratis flaskorna tar slut fort. Få dem nu innan lagret är borta**)

Obs: Charlotte använde både GCB1000 och EGC för att banta kroppen i form, vi föreslår att du använder båda produkterna tillsammans för att få bästa möjliga resultat.

Uppdatering: Endast 6 flaskor tillgängliga. Gratisprov fram till:
(3633) läsarna ser på detta erbjudande

Skaffa därefter GCB1000


Använd denna reklamlänk och betala bara 39 297.95 for en burk

Detta erbjudande upphör:

Skaffa därefter EGC


Använd denna reklamlänk och betala bara 39 Kr297.95 for en burk

Detta erbjudande upphör: