Ville du brukt €5.95 på å se 15 år yngre ut? Christie Brinkleys nye rynkefjerner gjør nettopp det! Botox-leger er rasende over gjennombruddet hennes!

Christie Brinkley var med på God Morgen, Norge! med Dr. Oz for å lansere sin nye hudpleie og sine anti-aging-produkter, kjent som PERLELUX. Oppdag hvordan hun, som 61 år gammel, ser ut som hun er halvparten så gammel, og finn ut hvordan du kan bruke akkurat de samme produktene for å se flere år yngre ut!

Gjennom 40 år som modell har Christie Brinkley på magisk vis klart å ikke bli én dag eldre. I dag, som 61-åring, er hemmeligheten hennes endelig avslørt. I dag tester vi det nye produktet hennes her i People Magasinet for å se om du virkelig kan se flere tiår yngre ut på bare noen få minutter.

I testen kommer vi til å bruke People Magasinets egen Anette Olsen. I løpet av 30 års ekteskap har Anette Olsens hud blitt alvorlig dårlig grunnet konstant stress, solskader, litt vin og en cocktail i ny og ne og noen år med røyking. Anette kommer til å bruke det samme produktet Christie Brinkley bruker for å se om Christies PERLELUX kan fjerne rynkene og de fine linjene.

Les videre for å oppdage hvordan Anette Olsen klarte å lokke frem igjen flere tiår med ungdom i ansiktet ved hjelp av Christie Brinkleys revolusjonerende tips.

Anette Olsens hud bar tydelig preg av mange år uten at hun hadde tatt spesielt godt vare på den. Med dype rynker, hengende hud og fine linjer, trengte hun hjelp. PERLELUX fra Christie Brinkley har fjernet minst 20 år fra ansiktet hennes, og i samme slengen løftet selvtilliten hennes.

«Huden min var stram og vakker da jeg var yngre, og jeg har egentlig aldri hatt noe problem med rynker. Jeg fikk ut av universitet uten en eneste rynke i ansiktet. Men så, da jeg begynte å arbeide, utviklet jeg noen dårlige vaner, som å droppe solkrem, drikke alkohol og til og med å røyke noen ganger.

Etter hvert som tiårene gikk, falt ansiktet mitt fra hverandre. Rynkene kom snikende. Jeg hadde det fryktelig, og jeg skammet meg ... Når jeg var ute med venner følte jeg meg hele tiden usikker, og brukte masse tid på toalettet for å legge mer makeup. Jeg likte ikke å se mitt eget speilbilde, og begynte å unngå forstørrelsesspeil.

Det siste tiåret har jeg brukt enorme pengesummer på anti-aging-produkter, akkurat som mange av leserne våre sikkert også har, og det eneste jeg har oppnådd er å finne ut at resultatene enten er svært dårlige eller ikke-eksisterende.

I dag gleder jeg meg over Christie Brinkleys nye anti-aging-produkt, PERLELUX. Jeg har virkelig hatt et ønske om et sunt ansikt og en sunn hud, for min egen skyld. Hvis jeg ikke hadde gjort noe, hadde jeg garantert sett ut som en gammel, inntørket sviske nå!»

Anette prøvde den ene metoden etter den andre, men lite eller intet resultat. Hun vurderte til og med plastikkirurgi, men nølte med å legge seg under kniven. Det så håpløst ut, helt til for noen uker siden. Da så hun God Morgen, Norge!, og hvordan Christie Brinkley avslørte sine mange tiår med anti-aging-hemmeligheter da hun lanserte PERLELUX for verden.

Dr. Oz har visst om Christies hemmelighet i mange år, og han har kun gitt det til private kjendisklienter som har hatt behov for å se 10-15 år yngre ut raskt. Men nå har Christie Brinkley avslørt PERLELUXGod Morgen, Norge!. Da Christie Brinkley fortalte om hemmeligheten sin og lanserte anti-aging-produktene sine på God Morgen, Norge!, begynte hun å gråte da den største hemmeligheten hennes ble avslørt for hele verden.

Da Anette fant det ut, ble hun overrasket over hvor sjokkerende enkel, billig og effektig teknikken var. Hun bestemte seg for å teste den selv.

Her i People Magasinet har vi fått så uendelig mange eposter fra leserne våre med spørsmål om PERLELUX at vi bestemte oss for å skrive en featureartikkel der vi testet produktet selv og fortalte hva slags resultat Anette oppnådde! Les videre ...

Se Christie Brinkley snakke om PERLELUX, hennes nye, effektive anti-aging-våpen.

Dr Oz har alltid forbeholdt denne rynkehemmeligheten til sine rike kjendisklienter ... frem til nå..

«PERLELUX er det beste, mest effektive og billigste alternativet til kirurgi» - Dr. Oz

Christie Brinkley sa hun følte tiden var inne for å samle tiår med kunnskap i et produkt som faktisk virket. Hun var lei av å høre endeløse historier om fansen hennes som kastet bort tusenvis av kroner på dyre anti-aging-produkter eller farlige plastiske kirurger. Derfor avslørte Christie hemmeligheten sin på God Morgen, Norge! for et par uker siden, og begynte å tilby PERLELUX til verden..

«Utallige aldrende kjendiser innrømmer at de unngikk kirurgi og ser 10 år yngre ut med Christie Brinkleys PERLELUX

Christie Brinkleys store hudpleiehemmelighet er at etter årevis med grundige tester og forskning oppdaget legen hennes, mens han arbeidet med et team av anti-aging-forskere, et gjennombruddsprodukt som bokstavelig talt fjerner mellom 10 og 20 år fra en kvinnes utseende på kun én måned. Det sjokkerende er at det er 100 prosent trygt og nesten ikke koster noe som helst! Christies mirakelløsning på aldersoppbremsing er en duo-kombinasjon av nøkkelingredienser som finnes i PERLELUX.

«Jeg er 61, men ser ut som jeg er 35, takket være ingrediensene i PERLELUX» - Christie Brinkley

Så hva er det?

2 nøkkelingredienser for anti-aging:

1. Proprietær Biosphere
2. QuSome

Begge er naturlige ingredienser som arbeider sammen for å fjerne rynker og tynne linjer på cellenivå - under hudens overflate - og nettopp derfor er de så effektive.

Proprietær Biosphere, Ungdomskilden:
Den første biten i anti-aging-puslespillet som Christie og Dr. Oz snakket om, var Proprietær Biosphere.

«Proprietær Biosphere er hemmeligheten til å jukse på alderen.» -Dr. Oz

Proprietær Biosphere trenger dypt ned i skadet hud og stimulerer nytt kollagen – et protein som får huden til å se fyldig og fast ut. Det er dette alle snakker om i skjønnhetsverdenen, blant annet etter at en studie fra 2009 erklærte at det å påføre reseptfri Proprietær Biosphere på huden resulterte i 60 prosent reduksjon av rynker og fine linjer. . Ifølge dr. Oz er dette grunnen til at PERLELUX er så effektiv. Det er et av de få produktene på markedet som inneholder Proprietær Biosphere i riktig konsistens og mengde.

QuSome:
Han sa den andre biten i puslespillet, når det kombineres riktig med Proprietær Biosphere, bokstavelig talt får ansiktet ditt til å se to tiår yngre ut på bare noen få uker! QuSome arbeider ved å binde seg til fukten. Den kan holde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann, noe som gjør den til et effektivt hjelpemiddel for å gjøre huden fyldig. QuSome hjelper huden din med å reparere og regenerere seg selv etter å ha lidd under tørrhet, miljøpåvirkning eller irritasjon. Han sa at ett av, om ikke det eneste produktet, du kan kjøpe uten resept med en effektiv konsentrasjon av QuSome, er PERLELUX.

«Proprietær Biosphere & QuSome blir kvitt de gamle, døde hudlagene og hjelper huden din med å generere friske, nye lag. Testene våre viser at du kan viske bort nesten 10 til 20 år fra ansiktet ditt på mindre enn 14 dager. Men nøkkelen er å velge kremene og serumene som inneholder mest og ikke minst renest kvalitet av den aktive ingrediensen, siden de ikke er Lik. Den eneste vi fant da vi forsket på dette, var PERLELUX. Det er denne Christie Brinkley bruker. Det er denne jeg anbefalte til kjendisklientene mine.» - Dr. Oz

«Hvordan bruker jeg den?»

Det er svært enkelt. Du bruker bare produktet før leggetid. På showet sa dr. Oz at «hemmeligheten er å bruke PERLELUX daglig.» Dette produktet inneholder høy konsentrasjon av ren Proprietær Biosphere og QuSome i den helt rette konsentrasjonen. Teamet mitt oppdaget også at de inneholder en masse antioksidanter, en ingrediens som heter Dermaxyl (også kjent som ansiktsløftning i en krukke) og Ester-C (den aktive anti-aging-ingrediensen i Proprietær Biosphere).

«Jeg er så glad for at alle skal kunne prøve PERLELUX - det er virkelig en ungdomskilde i en flaske.»

Vi bestemte oss for å teste det!

Selv om vi var kjempebegeistret etter showet og alle epostene og brevene vi fikk, hadde vi behov for å undersøke Dr. Ozs anti-aging-ingredienser selv før vi skrev denne artikkelen. Vi bestemte oss for å bruke en frivillig blant leserne våre. Du har allerede møtt Anette Olsen, som hoppet på muligheten til å teste denne komboen. Her er resultatene ...

Anettes 14 dagers PERLELUX resultater:

Anette er en 62 år gammel bestemor fra Oslo. Akkurat som de aller fleste kvinner på hennes alder, har årene gitt henne uønskede linjer og rynker. Anette sa hun bestemte seg for å prøve PERLELUX fordi hun var så frustrert over at ingen andre produkter hadde hjulpet så langt. Hun vurderte til og med en risikabel ansiktsløftning. PERLELUX var siste utvei for henne.

Her er resultatene hennes …

DAG 1

«Etter første dag med PERLELUX ble jeg helt sjokkert over de dramatiske resultatene. Linjene, de mørke flekkene og rynkene var - hevet over enhver tvil - blitt synlig redusert! Jeg ble superoverrasket over resultatet, og følte meg bokstavelig talt 15 år yngre igjen. Det var som om rynkene og linjene bare ble vasket vekk fra ansiktet mitt!

Jeg vet ikke hvordan jeg ellers skal beskrive det! Jeg følte en varm, prikkende følelse på kinnene, rundt øynene og i pannen. Jeg tittet i speilet og så at huden min rødmet litt - resultatet av at revitaliserende blod strømmet til hudoverflaten min for å fornye ansiktet mitt.

Etter at produktet hadde trukket inn i huden så ansiktet mitt fastere ut, og hadde fått en nydelig glød.»

DAG 5

«Etter fem dager med PERLELUX ble jeg helt sjokkert over de dramatiske resultatene.

Linjene, de mørke flekkene og rynkene var - hevet over enhver tvil - blitt synlig redusert!

Jeg ble superoverrasket over resultatet, og følte meg bokstavelig talt 15 år yngre igjen. Det var som om rynkene og linjene bare ble vasket vekk fra ansiktet mitt!»

DAG 14

«Etter 14 dager var det ikke bare tvilen og skepsisen min som var borte - RYNKENE MINE VAR OGSÅ BORTE!

Linjene i pannen, den slappe, hengende huden på halsen, kråkeføttene - til og med aldersflekkene i ansiktet var FULLSTENDIG borte! Jeg har aldri følt eller sett noe som har strammet opp huden min med så stor kraft før, helt uavhengig av pris!

Etter de to ukene har ikke huden min bare bevart den nye sunnheten sin, men har faktisk blitt bedre dag for dag, helt til den ble så vakker og strålende som den var for 20 år siden. På dette tidspunktet var både venner og familie i sjokk. De kunne knapt fatte forandringen, og var overbeviste om at jeg løy når jeg nektet for botoxbruk. JEG GLEDER MEG til jeg kan vise dem denne artikkelen!»

«Jeg kunne ikke fatte hvor stor forandringen var, etter å ha følt meg 'for gammel' så lenge.» Jeg hadde ærlig talt gitt opp alt håp om en rimelig og effektiv løsning som faktisk klarte å fjerne rynkene. Det er så mye tåkeprat om produkter som rett og slett ikke virker, men til min store overraskelse gjorde PERLELUX akkurat det Christie lovte.

Før- og etterbilde av Anette Olsen. Bildet til høyre ble tatt etter kun 14 dagers bruk av PERLELUX

«Huden min ser utrolig ut ... Yngre og glattere enn da jeg var 35. Tusen takk, PERLELUX!» sa bestemoren til People Magasinet etter rynkeforvandlingen hennes.

Dommen:

PERLELUX, fjernet 90 prosent av alle Anettes rynker og problemområder. Det strammet opp ansiktet og halsen, og fjernet alle tegnene på henging, aldring og uttørket hud.

Kommer det til å funke for deg?

Det finnes mange hudpleiesystemer der ut, og de aller fleste av dem er idiotisk dyre. Med så mange muligheter er det helt naturlig å være skeptisk til resultatene, og vi ønsker ikke å love leserne våre noe - i stedet ønsker vi å utfordre deg til å gjøre det Christie Brinkley selv anbefaler fans og venner: Prøv selv!

Husk at du må bruke PERLELUX hver dag for å få best mulig resultat.

For enkelhets skyld har vi lagt ved en lenke til Christie Brinkleys PERLELUX. Samtidig som denne artikkelen skrives, tilbyr de gratis prøver av PERLELUX i ferien.. Bruk lenken nedenfor, så får du i tillegg lavest mulige fraktpris også.

Kampanjelenker for gratisprøver:

PERLELUX

LESERRESULTATER

Brit Johnsen (53) sendte inn dette bildet for å vise sitt resultat med PERLELUX. Du ser flott ut, Brit!

«Christie Brinkleys PERLELUX er det absolutt beste rynkefjerningsproduktet jeg noen gang har brukt. Jeg regnet med at mine dager med ungt utseende var forbi. Jeg kan ikke takke deg nok for dette!»

Brit Johnsen
Florø

Trinn 1:

Antall gratisprøver er begrenset.
Utløper
FØR & ETTER

«Jeg har prøvd å bli kvitt øyerynkene mine i nesten 10 år nå. PERLELUX ble kvitt dem på en uke. Tusen takk!»

Linn Dahl
Hønefoss

FØR & ETTER

«For første gang noen sinne er jeg endelig fornøyd når jeg ser meg selv i speilet om morgenen. Jeg har ikke følt meg så bra på mange tiår!»

Kristin Lund
Lillehammer

(DET GÅR TOM FOR PRØVEFLASKER HVER DAG - KREV DINE NÅ FØR DE FORSVINNER)

VIKTIG:: I løpet av Christie Brinkleys kliniske testing ble det bevist at du MÅ bruke produktet HVER DAG for å oppnå lignende resultat.

Oppdatering: Antall gratisprøver er begrenset. Gratiskampanjen avsluttes:

Dager
:
Timer
:
Minutter
:
Sekunder
PERLELUX

Trinn 1: Gratis flaske med PERLELUX

Benytt deg at vår eksklusive lenke og betal kun €5.95 for frakt!

Dette spesialtilbudet utløper:

Nylige # kommentarer

Legg til en kommentar

Hanne Aspen

Jeg har brukt denne anti-aging-testen i 3 uker nå, og jeg ser seriøst 5 år yngre ut! Ikke fullt så bra så for denne moren, men jeg tar den når den koster mindre enn 5 dollar for hver! Kråketærne og smilerynkene smelter bort for hver dag som går. Tusen takk for at dere fortalte om dette!

Liker ⋅ Svar ⋅ 13 ⋅ for 12 minutter siden

Kristin Davidsen

Jeg så denne komboen på CNN, og bruker den fortsatt. Nå har jeg brukt produktene i 6 uker. Helt ærlig kan jeg si at det er helt utrolig. Wow!

Liker ⋅ Svar ⋅ 6 ⋅ for 13 minutter siden

Fride Antonsen

En venn brukte det, og anbefalte meg det samme for 3 uker siden. Jeg bestilte produktene og fikk dem i løpet av 3 dager (selv om jeg ikke fikk dem til rabattprisen). Resultatene er helt utrolige. Jeg gleder meg til å se hva som skjer i uke 3 og 4.

Liker ⋅ Svar ⋅ 19 ⋅ for 25 minutter siden

Ida Sørensen

Jeg skulle ønske jeg hadde hørt om disse produktene før jeg tok Botox! Det hadde spart meg en helvetes mye penger!

Liker ⋅ Svar ⋅ 2 ⋅ for 46 minutter siden

Frode Melbu

Hadde aldri slått med at disse produktene kunne kombineres. Jeg er kjempefornøyd.

Liker ⋅ Svar ⋅ 43 ⋅ for ca. en time siden

Gitte Ullerud

Søsteren min gjorde dette for noen måneder siden. Jeg ventet med å bestille prøvepakken min for å se om det virkelig funket, og så avsluttet de prøveperioden! Så dumt av meg. Det gleder meg at prøvene er tilbake igjen. Jeg kommer ikke til å gjøre samme feil en gang til!

Liker ⋅ Svar ⋅ 12 ⋅ for 2 timer siden

Stine Beate Knudsen

Elsker det! Kommer til å gi produktene er mulighet til å utøve sin magi på meg. Jeg har prøvd alt som finnes, og så langt er det ikke noe som har hjulpet.

Liker ⋅ Svar ⋅ 30 ⋅ for 2 timer siden

Celia Kilgard

funket for meg! Det fungerte akkurat sånn jeg regnet med. Det var enkelt, så nå vil jeg bare fortelle alle at det virker.

Liker ⋅ Svar ⋅ 53 ⋅ for 2 timer siden

Knut Henrik Halvorsen

Takk for info. Startet nettopp.

Liker ⋅ Svar ⋅ 16 ⋅ for 2 timer siden

Kajsa Olserud

Har vært så opptatt med ungene i det siste at jeg aldri har tid til å finne tilbud som dette. Smart idé, uansett hvem som kom på den!

Liker ⋅ Svar ⋅ 2 ⋅ for 2 timer siden

Pål Stensen

Alltid imponert over tilbudene dere graver opp. Slo kloa i begge prøvene. Gleder meg til å se hva dere finner på neste uke.

Liker ⋅ Svar ⋅ 11 ⋅ for 2 timer siden

Tina Kjevik

Ja, dette er utrolige greier! Gina, bestevennen min, har i årevis prøvd å bli kvitt rynkene mine, men ikke noe har hjulpet. Dere ga beskjed om muligheten for å nå målene mine, som var å se superflott ut i datteren min sitt bryllup. Jeg har nettopp bestilt gratisprøven på hudkremene, og jeg har en god følelse!

Liker ⋅ Svar ⋅ 33 ⋅ for 2 timer siden

Ida Marie Åsheim

Hei, Anette! Jeg la nettopp inn ordren min. Gleder meg til den kommer! Tusen takk. Aimee xoxoxo.

Liker ⋅ Svar ⋅ 23 ⋅ for 3 timer siden

Johanne Kvam

Mamma sendte meg nettopp en epost om dette. En venn på arbeid hadde fortalt henne om det, så jeg regner med at det funker.

Liker ⋅ Svar ⋅ 6 ⋅ for 3 timer siden

Ine Ulstein

Forteller alle vennene mine om det nå. Takk for info.

Liker ⋅ Svar ⋅ 2 ⋅ for 3 timer siden

Tina Godtfrid

liker ikke å bestille på nett, men denne gangen bare må jeg. Har ikke lyst til å gå glipp av dette. Sjekket nettsidene og fant ut at alt er sikret og bra. Ser frem til den nye looken min.

Liker ⋅ Svar ⋅ 17 ⋅ for 4 timer siden

Alexander Fredriksen

Jeg har bestilt. Gleder meg helt enormt til å komme i gang og se hva som skjer.

Liker ⋅ Svar ⋅ 8 ⋅ for 6 timer siden

Ann Fredriksen

Som eiendomsmegler er det viktig at jeg ser bra ut og føler meg så bra som mulig. Dessverre er eiendomsmarkedet litt presset, så jeg har ikke fått inn så mye penger i det siste. Takk for info. Gleder meg til å få prøvepakkene mine.

Liker ⋅ Svar ⋅ 20 ⋅ for 8 timer siden

Kathrine Isaksen

Jeg har prøvd så mye lignende. Jeg vil så gjerne at det skal virke, men det sitter en tvilende liten stemme bakerst i tankene!! Kan ikke noen fortelle meg om dette virker.

Liker ⋅ Svar ⋅ 10 ⋅ for 8 timer siden

Jorun Akselsen

Jeg prøvde rynkekremen for en stund siden, og det funget ganske bra. Men da visste jeg ikke om trinn to. Jeg tester og gir beskjed om hvordan det funker.

Liker ⋅ Svar ⋅ 13 ⋅ for 8 timer siden

Gitte Stensen

For en gangs skyld kunne jeg gjøre noe fint for meg selv uten skyldfølelse fordi det er dyrt.

Liker ⋅ Svar ⋅ 3 ⋅ for 8 timer siden

Astrid Hagen

Ante ikke at det var mulig å så få gode resultater.

Liker ⋅ Svar ⋅ 5 ⋅ for 9 timer siden

© 2017 Copyright. All Rights Reserved.